Geen wedstrijdfeestje bij Chesannehof

Geen wedstrijdfeestje bij Chesannehof

Elk jaar houden we voor alle deelnemers die officiele diploma’s hebben gehaald het Chesannehof Toppersfeest.

Door Corona, werden de meeste wedstrijden afgeblazen en enkele wedstrijden konden op het laatste moment toch nog doorgaan. Voor iedereen was 2020 een erg onduidelijk verhaal en het bleef niet bij Nederland het virus is wereldwijd dus ook proeven in het buitenland gingen niet door.

We vinden het in ieder geval knap dat de proeven die op het laatste moment toch doorgingen bezocht werden door sommige van ons met een Chesannehof Topper. (Delta Blues, Balder Bronzé, Zoover, Uryen Myrdinn)

Roger van de Wauw ontvangt de Wisselbeker voor het A-diploma Foto 2019

Grote winnaar van 2020 is in iedergeval Roger van de Wauw met Unlimited Falco (nakomeling van onze Kilian x Farouche). Hij haalde met Falco drie SJP A-diploma’s 94, 90 en 88 punten, en een 2e plaats B-diploma met 335 punten op de Provinciale Jachthonden Proef. Gelukkig is de Wisselbeker van de A-diploma’s al in zijn bezit want vorig jaar heeft hij ook een A-diploma gehaald.

Unlimited Falco

Leon Biemans met Alice van de Chesannehof (nakomeling van Lacey) haalde op de enige MAP-proef die dit jaar is gehouden een MAP-B diploma met 476 punten.

Simone haalde met Charlotte Lux van de Chesannehof (nakomeling van Matice) een C-diploma 2e plaats.

Wij feliciteren nogmaals Roger, Leon en Simone met de behaalde resultaten! Maar het meest belangrijke voor allen blijf gezond en geniet van je topper!

Reacties zijn gesloten.