Yes rond 10 maart a.s. verwachten we Pupkes!

Yes rond 10 maart a.s. verwachten we Pupkes!

Imara Matice van de Chesannehof heeft pupkes in de buik. Hoeveel weten we nog niet maar het buikje begint te groeien en alles wat eetbaar is (ofniet) verdwijnt in haar bekkie. Rara gewoonte waar ik op moet letten.

Nederlands Jeugd Kampioen, Junior Winner, HD A, ECVO vrij, SJP’s, Veldwerk, praktijkjacht.

Imara werd met Kerstmis loops en toen hebben we maar meteen de baasjes van Carlo gebeld voor dekking. Carlo woont in Uplengen bij Hermann en Margret, niet naast de deur maar het is een heerlijke reu die we vorig jaar ook voor dekking hebben gebruikt.

Carlo vom Körfkens Hof – exterieur Uitmuntend V/V, HD-A, Ureter vrij, VJP, HZP, VGP-1

Afgelopen jaar hebben we met Imara nog enkele SJP’s gelopen en is er volop mee gejaagd. Voor beide ouderdieren geldt heel veel schoonheid, ontzettend lief karakter, rustig in huis en volop werklust buiten.

Moeder natuur is nu aanzet.

Reacties zijn gesloten.