Onze Wyatt is afgelopen weekend gedekt door Dreamboy Clooney uit Polen

Onze Wyatt is afgelopen weekend gedekt door Dreamboy Clooney uit Polen

Clooney Matice is hier bij Chesannehof geboren op 3 mei 2017. Inmiddels 5 jaar jong en heeft al menige officiële titel gehaald. Qua Jacht werkdiploma’s maar ook als Internationaal Kampioen wat betreft schoonheid. Clooney woont bij de Familie Chodera en heeft een Prinsenleven.

Exterieur Uitmuntend, ECVO onderzoek, HD vrij en heeft een heerlijk karakter (nakomeling van onze Morgan Matice en Wereldwinner Munsterkullens Riddar Kato uit Zweden).

Voor Wyatt Winter Joy Eline (nakomeling van onze Wereldse Eline) wordt dit haar laatste nestje. Ook Wyatt heeft heel veel Jacht/werkdiploma’s en is ook Nederlands Kampioen, Op de Wereld Dogshow werd ze Beste Teef in de Workingklasse en toen ze een jaar oud was werd ze al Clubwinner bij de Heidewachtelvereniging. Toen ze 2 jaar oud was heeft ze de IMP niveau A gehaald op de Internationale Munsterlander Prufung (D) 3e plaats. Haar laatste trofee was de Ton Cozijnsenprijs, Beste jachthond werk vóor en ná het schot alsmede schoonheid. Veel titels VJP, HZP, VGP-1 en twee Veldwerkkwalificaties. Ze heeft het allemaal.

Exterieur Uitmuntend, ECVO oogonderzoek vrij, HD A 40

Twee beauties, fijne karakters en beiden toppers in de praktijkjacht.

Interesse voor deze combinatie…? Mail ons dan.

Reacties zijn gesloten.