Wedstrijdfeestje A-Toppers op visite bij Chesannehof

Wedstrijdfeestje A-Toppers op visite bij Chesannehof

Afgelopen zondag waren het allemaal A-diploma’s die de mannen hadden gehaald met hun Chesannehof Topper in 2020 en 2021

Roger van de Wauw met Unlimited Falco (Kilian) haalde vorig jaar meerdere SJP A diploma’s met als hoogste score een SJP A met 95 punten. Dit jaar heeft hij vier MAP A diploma’s gehaald en Nimrod punten.

De Ere Wisseltrofee (geschonken door Melinda en Mikael Hermansson uit Zweden) met het Elandgewei is dus echt verdiend.

ROGER & MARIELLE

De andere Topper is Adrie van den Berg met Delta Blues Petit.

De SJP A Wisselbeker is dus dit jaar voor Adrie. Daarnaast haalde hij ook nog een MAP A diploma en een MAP A op de PJP (provinciale jachthonden proef) te Brunsum. De Ere Wisseltrofee met Hertengewei (geschonken door Joanna & Tomasz Chodera uit Polen) gaat dus ook met Adrie en Esther mee.

ADRIE & ESTHER

Andere jaren nodigden we iedereen uit die diploma heeft gehaald, maar dat ging dit jaar dus niet. Het heeft gelukkig geen invloed gehad op de gezelligheid en de legio hondenverhalen.

Op zaterdag was de Jongste en de Oudste hond op visite met de baasjes.

Mac Magic van Rike Schelfaut en Manfred (10 jaar inmiddels) is nog steeds aan het trainen en heeft dit jaar haar eerste poging gewaagd voor het A-diploma. Daarnaast had ze een prachtig verhaal geschreven voor het Clubblad van de Heidewachtelvereniging. Lardo Wyatt van Joost en Katja Frantzen heeft de aanmoedigingsprijs in ontvangst mogen nemen ‘jongste heidewachtel, met het beste resultaat. Mooie Showresultaten en een SJP diploma.

MAC MAGIC VAN RIKE EN MANFRED

Gefeliciteerd allemaal met deze geweldige resultaten!

Reacties zijn gesloten.