Milou Bailey wordt Suchensieger HZP

Milou Bailey wordt Suchensieger HZP

Suchensieger voor Milou Bailey vd Chesannehof met 188 punten. Twee weken zenuwachtig geweest…. ze kon alles wel, maar zou het ook wel lukken op zo’n Prüfungs Tag. Een maand eerder wilde ze nog niet graag ver van mij weg, zeker niet op water, ze bleef allemaal in mijn buurt zwemmen.

Super jonge heidewachtel dertien maanden jong. En dan kom ik er achter dat mijn zorgen helemaal niet nodig waren. Ze heeft prachtige “Jagd Arbeid” laten zien.

Hans trainde al geruime tijd in Duitsland met Lysanne Wyatt van de Chesannehof. Acht maanden ouder en heeft ook in april jl. mee kunnen doen met VJP (75 punten) in Moers D.

Hans haalde de 2e prijs ook met 188 punten, maar Lysanne is 8 maanden ouder vandaar dat hij als 2e werd geplaatst.

Super waterarbeid eend uit water waarbij je zelf moet schieten over je hondje heen (echt wel een heftig dingetje), zoek verloren op het water van een dode eend en daarna wordt er een levende eend uitgezet die ze ook binnen moet brengen het zogenaamde stöberen, prachtig voorgestaan op hazen en fazanten, sleep van eend en konijn, en Milou werkte nog een heel mooi hazenspoor uit tussen de koeien door.

En beiden super gehoorzaam. Zo trots op onze jeugd…..

Zojuist nog een foto gemaakt van de Wisseltrofee van pap Gellen met Grootmoeder en Overgrootmoeder Eline (inmiddels 14,5 jaar) van Lysanne en Milou.

Bedankt Keurmeesters en JGV Gelderland het was een waar genoegen

Tot volgend jaar !

Reacties zijn gesloten.