Begin Januari 2020 verwachten we Pupkes van Wyatt Winter Joy van de Chesannehof en Cosmo uit Denemarken.

Begin Januari 2020 verwachten we Pupkes van Wyatt Winter Joy van de Chesannehof en Cosmo uit Denemarken.

Cosmo uit Denemarken

Cosmo is een hele lieve bruinschimmel reu en heeft heel veel proeven en shows gelopen met super resultaten. Veldwerk, apporteerproeven.
HD-A, EU status vrij evenals het ECVO oogonderzoek
Cosmo staat op de dekreuen lijst in Denemarken
Stamboom DK01693/2013

Cosmo woont in Haderslev bij Lilian en Leif Hansen en wordt gebruikt voor de praktijkjacht. Daarnaast is het een heerlijke familie hond.

Wyatt, Kampioen Winter Joy van de Chesannehof is afgelopen zondag nog Beste Teef geworden op de Tentoonstelling in Bleiswijk, heeft naast veel exterieur titels ook heel veel werktitels waaronder VJP, HZP, VGP-1, IMP-A
Veldwerkkwalificaties in Nederland en Denemarken en SJP’s in Nederland. Is Clubwinner BIS geworden van de Heidewachtelvereniging, Winner in Amsterdam en op de Wereld Tentoonstelling in Amsterdam 2018 Beste Teef in de Gebruikshondenklasse. Gezondheid: HD-A, ECVO oogonderzoek vrij. Wyatt is een nakomeling van onze Wereldse Eline. Meer info op de pagina van onze honden.

Moeder natuur is nu aanzet…… en we hopen op een prachtig nestje pupkes dat rond 5/6 januari geboren zal worden als alles volgens planning verloopt. Met 7,5 a 8 weken mogen ze Chesannehof verlaten.

Conform eisen van de Nederlandse Heidewachtelvereniging en de Deense Kennelklub.

Interesse in een pup uit deze combinatie, neem dan contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.