Welkom

Welkom

Welkom op onze website.

De website was nodig aan vervanging toe! Alles zat vol, berichten werden niet meer getoond. Hier zijn we druk mee geweest.

Het begin is gemaakt en deze zal in de loop der tijd nog verder aangepast worden. Ondertussen zijn we druk met onze twee dikke dames die rond 15 mei pupkes gaan krijgen. Alles wat te eten is wordt gestolen…tafels en aanrechten zijn favoriet bij die twee.
Maar te veel eten is niet goed want dan worden de pupkes te groot en dat geeft dan weer problemen bij de bevalling.

Clubmatch 2019 – Uiterlijk 11 mei inschrijven!


De jaarlijkse Clubmatch van de Heidewachtelvereniging komt er weer aan. Deze wordt gehouden in Hoenderloo op zondag 16 juni. Wil je hier aan deelnemen? Schrijf dan in via de site van de www.heidewachtelvereniging.nl. In de voormiddag worden de reuen gekeurd en ’s middags de teven.
Probeer er zelf ook te zijn als ik van huis kan met al die kleine pupkes .
Je ziet alleen maar Heidewachtels en je wordt gekeurd door een Nederlandse Keurmeester. En je ontvangt na afloop een keurverslag of in het meest gunstige geval win je misschien wel een beker!


Onze Jongste telg:

Imara Matice geboren 10 januari 2019

We hebben zelf een pupke gehouden uit het laatste nestje van Matice en de Deense reu Fuglevang’s Jaco van Per Madsen.
Een heerlijke pup waar we mee op puppy-jachttraining zitten. Niet omdat we dat zelf niet kunnen, maar het is goed om met andere puppen te trainen. Jong geleerd…..
Daarnaast draait ze al mee in de roedel en kan ze ook heel goed alleen zijn.
Ilzay Jai is met Tanner meegegaan naar Canada en Cilas Igor woont inmiddels in Denemarken bij papa Jaco.

Clooney Matice van de Chesannehof

Clooney is een nakomeling van Matice en Riddar Kato uit 2017.

Clooney woont sinds de Worlddogshow ’18 in Polen bij de familie Chodera.
We hadden hem zelf graag gehouden bij Chesannehof, maar met 9 dames is dat toch wel heel moeilijk. Vorige maand is hij uitgeroepen tot de beste Jachthond van 2018. Is inmiddels Europeesch Jeugdkampioen, Pools Jeugdkampioen en heeft Veld- en Jacht kwalificaties gehaald. Heeft thuis een heidewachtelvriendin Zoya, een teckel en herdershond als kameraad. Clooney heeft een geweldig goed thuis gekregen en is papa geworden van 9 hele mooie puppies van moeder Zoya.

Reacties zijn gesloten.